Meg og Min Historie

Oppvekst

Jeg heter Stian Haug og er oppvokst på Ullern i Oslo sammen med min mor, far og eldre bror. Som de fleste 16-åringer visste jeg ikke hva jeg ville jobbe med. Ettersom min største drøm var å bli verdens beste bokser, var det lite skolen kunne tilby.

Jeg valgte håndverker-linjen fordi fysisk arbeid var det jeg likte mest. Etter å ha hørt litt rundt forstod jeg det slik at det var rørleggere som tjente best. Så for meg ble det logisk hva jeg skulle velge.

Straks skjønte jeg at rørlegger ikke var det rette for meg. Så fort svenneprøven var bestått, utdannet jeg meg som personlig trener. Noe som endte med å være et av mine beste valg hittil i livet.

Idrettsutøver

Som tolvåring fulgte jeg i sporene til faren min og begynte med boksing. Han var tidligere norgesmester i tungvektsklassene og nå skulle jeg bli det samme.

Som 15-åring vant jeg mitt første NM gull. Fra den dagen var lista satt, kun gull var godt nok.

Når jeg endte min karriere som 18-åring var jeg 3 ganger norgesmester, skandinavisk mester, kåret til Norges beste junior bokser uansett vektklasse og hadde representert Norge i VM i Baku.

Personlig Trener

Nå var det PT-yrket som var min arena. Her begynte jeg helt på scratch, samme som jeg gjorde med boksing når jeg var tolv år. Forskjellen var at jeg hadde stor erfaring fra prestisje pregete konkurranser, knallharde treningsleirer, målsetninger og store mengder disiplin. Jeg hadde mindsettet som skulle til for å vinne.

Kort tid etter jeg begynte i bransjen ble jeg en av Norges bestselgende PTer. Idag er jeg gründer i min egen virksomhet som har skapt arbeidsplasser med mål om å hjelpe og gjøre en forskjell i andres liv. Jeg er nå en av Norges mest innflytelsesrike PTer og gjør mitt ytterste for å nå ut til fler og fler.

Jeg begynte som PT for å jobbe med trening. Nå jobber jeg som PT for å få gleden av å gjøre en forskjell.